Inauguratie Pioneering Spirit

On-Nederlands  evenement; Allseas doopt op spectaculaire wijze het grootste werkschip ‘Pioneering Spirit’ ter wereld. Met recht een uniek schip. Maitre Frederic verzorgde tijdens deze bijzondere ceremonie high-end catering  voor een internationaal gezelschap waarbij veel prominenten aanwezig waren. In totaal werden 4000 gasten in 3 dagen getrakteerd op culinaire hoogstandjes.

Erasmus MC

Maitre Frederic heeft de officiële VIP opening verzorgd van het nieuwe Erasmus MC, waarbij het Koninklijk Huis, de burgemeester en wethouders, directies, hoogleraren en de Raad van Bestuur van het Erasmus MC aanwezig waren. De feestelijke opening vond plaats in de binnentuin (Atrium) van het nieuwe Erasmus. De genodigde gasten kregen een VIP behandeling en werden getrakteerd op een high-end sitting dinner, waarbij healthy vanzelfsprekend key was.

Global Entrepreneurship Summit

Als culinair partner van World Forum The Hague hebben wij, in opdracht van het ministerie van buitenlandse zaken, de culinaire invulling mogen verzorgen van de Global Entrepreneurship Summit. Een uniek internationaal podium waar entrepreneurs vanuit de hele wereld ideeën presenteren aan Global Investors. 2000 gasten uit ruim 130 landen waren aanwezig op deze wereldtop.

Wij serveerden binnen het vitaliteitsprogramma van het World Forum verse en duurzame gerechten op basis van lokale ingrediënten vanuit het seizoen met groenten en verse kruiden in de hoofdrol.

Contact

Maitre Frederic
Berkelse Poort 147
2651 JX Berkel en Rodenrijs
T: 010-5220340
E: info@maitrefrederic.nl